Language   

Imagine

John Lennon
Back to the song page with all the versions


ALBANESE / ALBANIAN
IMMAGINAIMAGJINO
  
Immagina la vita senza il ParadisoImagjino sikur të mos ketë parajsë
E' facile se vuoiE thjeshtë ta provosh...
Nessun Inferno sotto noiPa ferr poshtë nesh
Ma in alto solo il cieloVetëm qiell mbi ne
Immagina tutte le personeImagjino gjithë njërezit
Vivere giorno per giorno.Të jetonin të sotmen...
  
Immagina un mondo senza nazioniImagjino të mos ketë shtetë
Non è difficile lo soS'është e veshtirë ta besh
Senza guerre o lotteAsgjë për të cilën të vrasësh ose të vdesësh
E una sola religioneDhe as fe gjithashtu...
Immagina tutte le personeImagjino gjithë njërezimi
Vivere la vita in pace.Të jetonte jetën në paqë
  
Pensi che sono un sognatoreTi mund të thuash jam një utopist*
Credi che io non sono il soloPor nuk jam i vetmi
Spero che un giorno ti unisca a meShpresoj një ditë ti do të bashkohesh me ne
Ed il mondo cosi sarà.Dhe bota do të jetë një
  
Immagina nessun possessoImagjino pa zotërimë
Almeno provaciPyes vetën nëse mundesh
Niente più fame o dolorePa nevojë për lakmi apo uri
Senza più liti fra noiVëllazëria jonë e njërezimit
Immagina tutte le personeImagjino gjithë njërezit
Stretti in un'anima solo.Ndajnë gjithë botën
  
Pensi che sono un sognatoreTi mund të thuash jam një utopist*
Prova a pensare come mePor nuk jam i vetmi
E tu un giorno sarai con meShpresoj një ditë ti do të bashkohesh me ne
In un mondo di libertà.Dhe bota do të jetë një
Var. enderrimtar


Back to the song page with all the versions

Main Page

Note for non-Italian users: Sorry, though the interface of this website is translated into English, most commentaries and biographies are in Italian and/or in other languages like French, German, Spanish, Russian etc.
hosted by inventati.org