Language   

Imagine

John Lennon
Back to the song page with all the versions


ARABO / ARABIC
IMAGJINOتخيل
  
Imagjino sikur të mos ketë parajsëتخيل لا يوجد نعيم
E thjeshtë ta provosh...إذا حاولت سهل جدا
Pa ferr poshtë neshتحتنا لا يوجد جحيم
Vetëm qiell mbi neو من فوقنا فقط السماء
Imagjino gjithë njërezitتخيل أن كل الناس
Të jetonin të sotmen...يعيشون لأجل اليوم
  
Imagjino të mos ketë shtetëتخيل لا توجد بلدان
S'është e veshtirë ta beshإنه للفعل ليس صعباً
Asgjë për të cilën të vrasësh ose të vdesëshلا شئ لأجله تقتل أو تموت
Dhe as fe gjithashtu...ولا يوجد دين أيضا
Imagjino gjithë njërezimiتخيل أن كل الناس
Të jetonte jetën në paqëيعيشون الحياة بسلام
  
Ti mund të thuash jam një utopist*ربما تقولون أنني حالم
Por nuk jam i vetmiلكني لست الوحيد
Shpresoj një ditë ti do të bashkohesh me neأتمنى يوماً أن تنضموا إلينا
Dhe bota do të jetë njëو العالم سيكون كواحد
  
Imagjino pa zotërimëتخيل لا توجد ممتلكات
Pyes vetën nëse mundeshأتساءل إن كان بالإمكان
Pa nevojë për lakmi apo uriلا حوجة للجشع أو الجوع
Vëllazëria jonë e njërezimitأخوية الإنسان
Imagjino gjithë njërezitتخيل أن كل الناس
Ndajnë gjithë botënيتشاركون كل العالم
  
Ti mund të thuash jam një utopist*ربما تقولون أنني حالم
Por nuk jam i vetmiلكنني لست الوحيد
Shpresoj një ditë ti do të bashkohesh me neأتمنى يوماً أن تنضموا إلينا
Dhe bota do të jetë njëو العالم سيعيش كواحد
Var. enderrimtar


Back to the song page with all the versions

Main Page

Note for non-Italian users: Sorry, though the interface of this website is translated into English, most commentaries and biographies are in Italian and/or in other languages like French, German, Spanish, Russian etc.
hosted by inventati.org