Lingua   

Blowin' in the Wind

Bob Dylan
Pagina della canzone con tutte le versioni


ALFANIANO / ALFANIAN
ERA PO TA SJELLBLOWAIN IN DE WAIND
  
Sa rrugë, duhet akoma njeriu t’përshkojëAu meni ròzz mast a men valk daun
Përpara, se emrin “njeri” ta meritoje?bifor iù col im e men?
Dhe sa detra pëllumbi i bardhë, duhet te kalojëIesse en au meni siz mast a guait dov seil
Përpara se n’plazh të ulet e t’pushojë?bifor sci sleps in de send?
Dhe sa bomba duhet akoma të shpërthejnëIesse en au meni tims maste cannon bols flì
Përpara se t’i braktisim një her’e përgjithmonëbifor deir forever baind?
Përgjigjen miku im, në ajer ti e gjenDi ensuer mai friend is blowain in de waind,
Përgjigjen era po ta sjelldi ensier is blowain in de waind.
  
Sa herë njeriu duhet, ta ngrejë veshtriminAu meni tims mast e men lucàppe
Përpara se një dite vërtet ta shohi qiellinbifor i chen si de skì?
Dhe sa veshë, njerëzit duhet të kenë, të dëgjojnëIesse en au meni airz mast uan men aiv
Që pranë tyre, të tjerë njerëz, po vajtojnëbifor i chen ir pipol crì?
Dhe sa gjak akoma, duhet të derdhet ne botëIesse en au meni de...dai...diets uil it taic til i cnovs
Përpara se të kuptojmë, se sa shume te vdekur …kot!dat tumèni pipol aiv deid?
Përgjigjen miku im në ajër ti e gjenDi ensuer mai friend is blowain in de waind,
Përgjigjen era po ta sjelldi ensier is blowain in de waind.
  
Sa kohë akoma mali do të rezistojëAu meni iarz chen e mountein esist
Përpara se i thërmuar, në det të përfundojëbifor iz uosced tu de sai?
Dhe sa vjet të tjera duhet të jetojë një njeri i mirëIesse en au meni iarz chen sampìpol esist
Përpara se t’ja mbrrijë, të jetë vërtet i lirëbifor deir allallàud tu bi frai?
Dhe sa herë akoma kokën do ta kthejë ky njeriIesse en au meni tims chen e men tarn iss aid
Duke u shtirë se nuk e sheh, këtë liri.pritendaing i giast dasent sai?
Përgjigjen miku im, në ajër ti e gjenDi ensuer mai friend is blowain in de waind,
Përgjigjen, era po ta sjell.di ensier is blowain in de waind.


Pagina della canzone con tutte le versioni

Pagina principale CCG


hosted by inventati.org